Elküldve: 2019. Január 22. Kedd, 9:47 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Van egy olyan problemam hogy kormanymuvet kellett cserelni ,de ki lett cserelve a torony csapagy is muszeres bevizsgalason volt es meg mindig van kopogas ha barmilyen kicsi is az ut egyenetlensege rogton lehet hallani ! Szinte mar minden ki lett cserelve lengokartol kezdve minden de meg mindig kopog mi lehet a baj hol keressuk mert mar tanacstalan vagyok!
Valaszokat elore is koszonom!
Udvozlettel Biro Erno _________________ 2001 1.8 i 16v
Elküldve: 2019. Január 22. Kedd, 11:34 Hozzászólás témája:
Birorion írta:
Sziasztok!
Van egy olyan problemam hogy kormanymuvet kellett cserelni ,de ki lett cserelve a torony csapagy is muszeres bevizsgalason volt es meg mindig van kopogas ha barmilyen kicsi is az ut egyenetlensege rogton lehet hallani ! Szinte mar minden ki lett cserelve lengokartol kezdve minden de meg mindig kopog mi lehet a baj hol keressuk mert mar tanacstalan vagyok!
Udvozlettel Biro Erno
Legtöbbször a stabilizátor összekötő adja meg magát, de volt, hogy az ülés alatt egy elkóborolt üveg szívatott meg. _________________ C4 Picasso II 1,6l HDI 2015
Elküldve: 2019. Február 25. Hétfő, 11:13 Hozzászólás témája:
Birorion írta:
Sziasztok!
Udvozlettel Biro Erno
Toronycsapágy szilent? Szétverődik az is, valamiért sosoem cserélik maguktól a szerelők; és az egész gólyaláb és a kaszni között ez fogna/csillapítana. Érdemes jobb minőséget venni belőle.
Ha ez is jó, engem szivatott már meg az elszabadult légszűrőház előtti doboz (ha most úgy is arra is szereltek, könnyen lehet hogy nincs a helyén rendesen).
szerk: Ha szabad kérni/van rá mód, akkor magyarul, ékezetekkel írj, köszi _________________ XP 1,6 16V 2008 chip > Megane 3 Grandtour 2014 C3 1.4i
Elküldve: 2019. Március 2. Szombat, 21:53 Hozzászólás témája:
Sziasztok.
2007-es 1.6HDi xsara picassom 2 másodpercenként ismétlődő fura "hümmögő" hangot hallat 45 és 90km/h sebességnél (egész pontosan 45-48km/h és 88-93km/h között). Olyan mintha berezonálna valami az említett sebességeknél. Motortartó bakra gondoltam, de azt kicseréltem és nem javult meg tőle. Még a váltó tartó bakra gyanakodtam, és bár csak kézzel rángattam de én nem vettem észre hogy lötyögne.
Elküldve: 2019. Március 21. Csütörtök, 9:52 Hozzászólás témája:
Hővédő lemezek (turbo, kipufogó), középső dob (kb így jelentkezik amikor kezd kirohadni belül)? _________________ XP 1,6 16V 2008 chip > Megane 3 Grandtour 2014 C3 1.4i
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban