Elküldve: 2017. Június 7. Szerda, 6:59 Hozzászólás témája:
Hali
Szerelő fogja csinálni csak kérdezte tőlem melyik márkát szeretném , ezért kérdeztem itt rá. Én is ott leszek a szerelés közben hátha rámragad valami _________________ 1.6 8V 2004.10
Elküldve: 2017. Június 10. Szombat, 20:13 Hozzászólás témája:
Túl vagyunk a kuplungcserén....
Szééép napunk volt, nem unatkoztunk. VALEO szett volt benne gyárilag és az is ment bele. Csodás lett a kuplungolás _________________ 1.6 8V 2004.10
Elküldve: 2017. Június 13. Kedd, 14:06 Hozzászólás témája:
Javaslom mindenkinek aki kuplungot cserél hogy a féltengelyszimmeringet is cserélje. Nem nagy tétel.... viszont nem kell miatta megint féltengelyt szerelni 3 nappal a kuplungcsere után _________________ 1.6 8V 2004.10
Elküldve: 2018. Máj 7. Hétfő, 7:47 Hozzászólás témája:
Sziasztok,
Nem tud valaki esetleg Szolnok környékén hozzáértő szerelőt aki megnézné a váltómat? Csörög....gondolom a nyelestengely csapágy, mert ha benyomom a kuplungot akkor elhallgat. Nem kinyomócsapágy mert az nemrég volt cserélve Egy ajánlatot kaptam már a cserére de az felülről közelítette a 100.000-t és gondolnám ez azért kicsit sok. _________________ 1.6 8V 2004.10
Csatlakozott: Feb 24, 2007 Hozzászólások: 1149 Tartózkodási hely: Kisújszállás
Elküldve: 2019. Július 23. Kedd, 18:57 Hozzászólás témája:
Két hét alatt négyszer maradt benn a kuplungpedál. Szerencsére mindig vissza lehetett piszkálni, de nagyon bosszantott s nem lehetett tudni, mikor marad bent végleg.
Felső kuplung munkahenger cserével, 36 ezerből megjavult.
Én azt sem tudtam, hogy a Pic-em nem bowdenos. Azt meg pláne nem sejtettem, hogy két munkahenger is mozgatja a folyadékot.
140.000 km-t futott, eddig a hibáig.
_________________ Valamikori volt rodin szürke, rövid antennával, 1.6 benzines, 2007 Tendance+Lifeplus, megtéve 185000 km
Elküldve: 2019. Augusztus 23. Péntek, 13:39 Hozzászólás témája:
Ha kinyomott kuplungnál leállítom a motort, bent marad a pedál. Ha ráindítok kiugrik. Szóval legalább nem kell menet közben kipöckölgetni minden váltásnál. De ezt csak két hétig játszottam. Ma elvittem kuplungoztatni a járgányt. Ha olyan lesz, mint új korában, el sem adom, pedig az volt elképzelés. _________________ Valamikori volt rodin szürke, rövid antennával, 1.6 benzines, 2007 Tendance+Lifeplus, megtéve 185000 km
Elküldve: 2019. Szeptember 8. Vasárnap, 9:03 Hozzászólás témája:
Megvolt a kuplungszett csere. 145-be fájt, de csodálatos lett. Mintha vajon futna a kuplung.
Jó is volt a kocsi néhány napig. De egyszer csak elgyengült, leállt és aztán traileren lett a helye. Gyújtás hibát jelez a kompi, de már 3 napja nem találják a konkrét hibát.
Ha meglesz, mégis csak eladom?
_________________ Valamikori volt rodin szürke, rövid antennával, 1.6 benzines, 2007 Tendance+Lifeplus, megtéve 185000 km
Elküldve: 2019. Szeptember 9. Hétfő, 8:52 Hozzászólás témája:
Lajos írta:
Megvolt a kuplungszett csere. 145-be fájt, de csodálatos lett. Mintha vajon futna a kuplung.
Jó is volt a kocsi néhány napig. De egyszer csak elgyengült, leállt és aztán traileren lett a helye. Gyújtás hibát jelez a kompi, de már 3 napja nem találják a konkrét hibát.
Ha meglesz, mégis csak eladom?
Csak rendes szerelőért kiált az autó, nem új gazdáért. AC-pumpa megy?
... és 2003 óta nem bowdenosak a kuplungok. _________________ 2003 1.8/16v
Elküldve: 2019. Szeptember 9. Hétfő, 19:19 Hozzászólás témája:
Csak a hármas hengernél jelzett gyújtás kimaradást a kiolvasás szerint, mégsem megy. Eddig autószerelő bütykölte, holnap elektromos szerelő folytatja. Remélem megoldja mielőbb. Bár míg nem megy, sokat spórolok. _________________ Valamikori volt rodin szürke, rövid antennával, 1.6 benzines, 2007 Tendance+Lifeplus, megtéve 185000 km
Elküldve: 2019. Október 31. Csütörtök, 22:29 Hozzászólás témája:
Fedélzeti kompi csere lett a vége. 50 ezer a feltanított, fél év garival. De minden oké megint. Sőt, mintha kevesebbet fogyasztana!!! _________________ Valamikori volt rodin szürke, rövid antennával, 1.6 benzines, 2007 Tendance+Lifeplus, megtéve 185000 km
Elküldve: 2019. November 24. Vasárnap, 13:53 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Most lett cserelve az auton kuplung szett meg bowden de mikor indulok akkor eppen csak emelek egy picit a labamon es mar fog is . magyarul nagyon lent fog a kuplung, mi lehet a problema mit nezzek meg merre kutakodjak!
Valaszokat elore is koszonom! _________________ 2001 1.8 i 16v
Elküldve: 2019. November 24. Vasárnap, 20:15 Hozzászólás témája:
Birorion írta:
Sziasztok!
Most lett cserelve az auton kuplung szett meg bowden de mikor indulok akkor eppen csak emelek egy picit a labamon es mar fog is . magyarul nagyon lent fog a kuplung, mi lehet a problema mit nezzek meg merre kutakodjak!
Valaszokat elore is koszonom!
Vidd vissza és reklamálj. 2001-es még bowdenes. _________________ 2003 1.8/16v
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban