Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
zotyac4 Új tag

|
Elküldve: 2015. December 15. Kedd, 9:25 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok tudna valaki feltölteni 2012 c4 picasso jobb első űlés robbantott rajzát? Előre is köszönöm. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
oregordog Új tag

Csatlakozott: Nov 02, 2008 Hozzászólások: 18 Tartózkodási hely: Budapest, Nógrád
|
Elküldve: 2016. Január 16. Szombat, 16:50 Hozzászólás témája: |
|
|
Megőrülök!
A középső hátsó ülést nem tudom előre dönteni, mert csak az egyik rögzítője old ki, a másik az istennek sem.
Tudja valaki hogy lehet kiakasztani, vagy menjek neki a flexel? _________________ Öregördög1.6 HDI, 2007. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
jancsi Törzsvendég

Csatlakozott: Aug 28, 2009 Hozzászólások: 1023 Tartózkodási hely: Nyúl York (Rimóc)
|
Elküldve: 2016. Január 16. Szombat, 16:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Próbáld befujni WD40-el, lehet megszorult a stift, ami rögzíti. Nekem is volt hasonló. Teljesen hátra van tolva? Mert ha nem akkor sem engedi felhajtani! _________________ 2005.10 havi, 1,6 8v, Elit, Szahara ezüst, gázos 1 Piki |
|
Vissza az elejére |
|
 |
oregordog Új tag

Csatlakozott: Nov 02, 2008 Hozzászólások: 18 Tartózkodási hely: Budapest, Nógrád
|
Elküldve: 2016. Január 16. Szombat, 17:37 Hozzászólás témája: |
|
|
jancsi írta: | Próbáld befujni WD40-el, lehet megszorult a stift, ami rögzíti. Nekem is volt hasonló. Teljesen hátra van tolva? Mert ha nem akkor sem engedi felhajtani! |
Biztos, hogy az enyémet is hátra lehet tolni? Még nem tapasztaltam, de mondjuk eddig nem is volt rá szükség. _________________ Öregördög1.6 HDI, 2007. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Pedro0000 Törzsvendég

Csatlakozott: Jan 18, 2011 Hozzászólások: 1507 Tartózkodási hely: Bánd,Veszprém megye
|
Elküldve: 2016. Január 16. Szombat, 18:28 Hozzászólás témája: |
|
|
oregordog írta: | jancsi írta: | Próbáld befujni WD40-el, lehet megszorult a stift, ami rögzíti. Nekem is volt hasonló. Teljesen hátra van tolva? Mert ha nem akkor sem engedi felhajtani! |
Biztos, hogy az enyémet is hátra lehet tolni? Még nem tapasztaltam, de mondjuk eddig nem is volt rá szükség. |
HA egy sorban vannak akkor hátra van tolva. _________________ 1.6 8v Sx 2003
Ha nem megy erőltesd! Ha eltörik akkor úgyis rossz volt!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
oregordog Új tag

|
Elküldve: 2016. Január 17. Vasárnap, 14:33 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönöm a javaslatokat!
(Nem sikerült kiakasztani.) _________________ Öregördög1.6 HDI, 2007. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
juszuf75 Új tag

|
Elküldve: 2016. Február 13. Szombat, 8:17 Hozzászólás témája: nem lehet |
|
|
sziasztok
nem dől hátra az ülés van-e rajz vagy mód hogy hogy lehet szétszedni vagy valami |
|
Vissza az elejére |
|
 |
zozi Visszatérő vendég

Csatlakozott: Nov 13, 2006 Hozzászólások: 118 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2016. Február 13. Szombat, 10:31 Hozzászólás témája: |
|
|
oregordog írta: | Köszönöm a javaslatokat!
(Nem sikerült kiakasztani.) | Nekem amikor ilyen volt akkor úgy sikerült kiakasztani hogy jó erősen nyomtam lefele az ülést és közben a karral próbáltam nyitni. Ha feszül a zár akkor nem akad ki. Hajtsd le a üléstámlát úgy könnyebb lenyomni. _________________ Citroen Picasso 1.6 8v exclusive Tiziano vörös |
|
Vissza az elejére |
|
 |
oregordog Új tag

|
Elküldve: 2016. Február 13. Szombat, 11:32 Hozzászólás témája: |
|
|
zozi írta: | oregordog írta: | Köszönöm a javaslatokat!
(Nem sikerült kiakasztani.) | Nekem amikor ilyen volt akkor úgy sikerült kiakasztani hogy jó erősen nyomtam lefele az ülést és közben a karral próbáltam nyitni. Ha feszül a zár akkor nem akad ki. Hajtsd le a üléstámlát úgy könnyebb lenyomni. |
Végül sikerült kiakasztani, nagyon egyszerűen. Lehajtottam az üléstámlát, majd előre toltam az ülést. Így könnyen hozzáfértem a nyitó mechanikához. _________________ Öregördög1.6 HDI, 2007. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sharkz Új tag

Csatlakozott: Oct 25, 2015 Hozzászólások: 16 Tartózkodási hely: Velence
|
Elküldve: 2016. Február 16. Kedd, 18:29 Hozzászólás témája: |
|
|
hello!
Vezető ülés könyöklője megadta magát, nem tartotta meg, majd utána a karfa részben kiszakadt és le is jött a helyéről, Javìtható vagy csak üléscsere segìt. Most az ülés oldalából kiáll a tartója és eléggé zavaró..... _________________ Xsara Picasso 1.6 benzin, 2000 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
lejbi Új tag

Csatlakozott: Apr 10, 2011 Hozzászólások: 95 Tartózkodási hely: Szombathely
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sharkz Új tag

Csatlakozott: Oct 25, 2015 Hozzászólások: 16 Tartózkodási hely: Velence
|
Elküldve: 2016. Február 17. Szerda, 23:13 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem hangzik rosszul. _________________ Xsara Picasso 1.6 benzin, 2000 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kulos Törzsvendég

Csatlakozott: Nov 23, 2007 Hozzászólások: 1178 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Elküldve: 2016. Február 18. Csütörtök, 18:13 Hozzászólás témája: |
|
|
Sharkz írta: | hello!
Vezető ülés könyöklője megadta magát, nem tartotta meg, majd utána a karfa részben kiszakadt és le is jött a helyéről, Javìtható vagy csak üléscsere segìt. Most az ülés oldalából kiáll a tartója és eléggé zavaró..... |
Nem kell cserélni, javítható. Találkoztam már néhánnyal  _________________ Xsara pic 1.6i Tiziano vörös (ördögöcske) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gyengek Új tag

|
Elküldve: 2016. Február 19. Péntek, 19:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Végig olvasva a topikban lévő hozzászólásokat egy kérdésre nem kaptam választ.
van-e olyan kárpitos az ismeretségetekbe aki foglalkozik ülés felújítással? A már megszokott hibát a vezető oldali ülésen kellene javítani (szivacs beesés).
Köszi |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Pedro0000 Törzsvendég

Csatlakozott: Jan 18, 2011 Hozzászólások: 1507 Tartózkodási hely: Bánd,Veszprém megye
|
Elküldve: 2016. Február 19. Péntek, 20:56 Hozzászólás témája: |
|
|
gyengek írta: | Sziasztok!
van-e olyan kárpitos az ismeretségetekbe aki foglalkozik ülés felújítással? A már megszokott hibát a vezető oldali ülésen kellene javítani (szivacs beesés).
Köszi |
Szeged? _________________ 1.6 8v Sx 2003
|
Vissza az elejére |
|
 |
dizeles Mindenek tudója

Csatlakozott: Mar 20, 2007 Hozzászólások: 2063 Tartózkodási hely: Veszprém
|
Elküldve: 2016. Február 19. Péntek, 21:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Pedro0000 írta: | gyengek írta: | Sziasztok!
Köszi |
Szeged? |
ott tudsz?? _________________ dízeles 2.0 HDi Exclusiv 2003 / C4 Picasso 1,6 HDi Chic 2011 / Toyota Auris Touring Sports 1,4D 2014 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Pedro0000 Törzsvendég

|
Elküldve: 2016. Február 19. Péntek, 21:32 Hozzászólás témája: |
|
|
dizeles írta: | Pedro0000 írta: | gyengek írta: | Sziasztok!
Köszi |
Szeged? |
ott tudsz?? |
Indexforumon ajánlották neki. _________________ 1.6 8v Sx 2003
|
Vissza az elejére |
|
 |
gyengek Új tag

|
Elküldve: 2016. Február 19. Péntek, 23:31 Hozzászólás témája: |
|
|
Pedro0000 írta: | dizeles írta: | Pedro0000 írta: | gyengek írta: | Sziasztok!
Köszi |
Szeged? |
ott tudsz?? |
Indexforumon ajánlották neki. |
Semmilyen kontaktot nem kaptam ott meg. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gyengek Új tag

|
Elküldve: 2016. Február 20. Szombat, 22:21 Hozzászólás témája: |
|
|
Első körben megoldottam a problémát. Az ülés alatti pálcákat visszaraktam és most sokkal komfortosabb. _________________ Citroën Xsara Picasso 1.6 HDi Exlusive - 2004 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
lzsolt75 Új tag

Csatlakozott: Aug 08, 2013 Hozzászólások: 75 Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós
|
Elküldve: 2016. Február 21. Vasárnap, 11:42 Hozzászólás témája: |
|
|
gyengek írta: | Első körben megoldottam a problémát. Az ülés alatti pálcákat visszaraktam és most sokkal komfortosabb. |
Ezek a pálcák nekem is ki szoktak ugrani. Sajnos csak ideiglenes megoldás a visszaakasztásuk, mert eredetileg szerintem valami húzta őket lefelé, amiből kibújtak. Én már gondolkoztam, hogy beragasztom őket valamivel. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Pedro0000 Törzsvendég

|
Elküldve: 2016. Február 21. Vasárnap, 13:21 Hozzászólás témája: |
|
|
lzsolt75 írta: | gyengek írta: | Első körben megoldottam a problémát. Az ülés alatti pálcákat visszaraktam és most sokkal komfortosabb. |
Ezek a pálcák nekem is ki szoktak ugrani. Sajnos csak ideiglenes megoldás a visszaakasztásuk, mert eredetileg szerintem valami húzta őket lefelé, amiből kibújtak. Én már gondolkoztam, hogy beragasztom őket valamivel. |
Egymáshoz voltak fogatva drótkampókkal. Azt csináljátok meg akkor nem esnek ki. _________________ 1.6 8v Sx 2003
|
Vissza az elejére |
|
 |
jancsi Törzsvendég

Csatlakozott: Aug 28, 2009 Hozzászólások: 1023 Tartózkodási hely: Nyúl York (Rimóc)
|
Elküldve: 2016. Február 21. Vasárnap, 14:25 Hozzászólás témája: |
|
|
A háttámláról hogyan lehet leszedni a gyári kárpitot? Jönnek a jobb idők, lassan neki kellene fognom vissza hegeszteni a vezetőülés könyöklő tartóját. Oldallégzsákos... _________________ 2005.10 havi, 1,6 8v, Elit, Szahara ezüst, gázos 1 Piki |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gyengek Új tag

|
Elküldve: 2016. Február 21. Vasárnap, 17:50 Hozzászólás témája: |
|
|
Pedro0000 írta: | lzsolt75 írta: | gyengek írta: | Első körben megoldottam a problémát. Az ülés alatti pálcákat visszaraktam és most sokkal komfortosabb. |
Egymáshoz voltak fogatva drótkampókkal. Azt csináljátok meg akkor nem esnek ki. |
Külön-külön a szomszéd pálcához volt eredetileg rögzítve? Mennyire voltak gyárilag összehúzva? _________________ Citroën Xsara Picasso 1.6 HDi Exlusive - 2004 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gyengek Új tag

|
Elküldve: 2016. Február 24. Szerda, 9:45 Hozzászólás témája: |
|
|
Pedro0000 írta: | .... de nem szorosan, csak hogy ne lötyögjön. |
Tudnál képet feltenni, hogy miként kellene kinéznie és hova érdemes rakni a drótkampókat vagy rugókat? _________________ Citroën Xsara Picasso 1.6 HDi Exlusive - 2004 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
nazso Új tag

Csatlakozott: Aug 23, 2007 Hozzászólások: 9 Tartózkodási hely: Szeged
|
Elküldve: 2016. Március 17. Csütörtök, 5:39 Hozzászólás témája: |
|
|
Jutottatok valamire a könyöklővel ????.......vissza lehet bűvölni ???......nekem is ilyen gondom van !!! (többek között)  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gyengek Új tag

|
Elküldve: 2016. Március 30. Szerda, 17:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Megoldottuk az állandó "pálca" kiakadást.
Kiszedtük az ülést, majd leszedtük az alsó üléspárnát és kiegészítőket.
A pálcákat kiakasztottuk és mindegyikre felhúztunk egy 6-os anyát. Felület csiszolása után a pálcákat visszaillesztettük a helyükre, majd az anyákat az ülés elejéhez hegesztettük (a pálcák továbbra is mozoghatnak).
Most feszesebb, mint újkorában, illetve remélem ez már véglegesen megoldja a problémát. _________________ Citroën Xsara Picasso 1.6 HDi Exlusive - 2004 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
maskeau Új tag

Csatlakozott: Jun 19, 2013 Hozzászólások: 23 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2019. Február 1. Péntek, 16:32 Hozzászólás témája: jobbos ülés balra |
|
|
Sziasztok,
jobb kormányos vezetőülése jó lehet a bal kormányos vezetőülés helyére? _________________ 2003, 1.6 8V
Paula 2013.05.27 óta a mienk
Budapest |
|
Vissza az elejére |
|
 |
MC_Pite Fanatikus

|
Elküldve: 2019. Február 25. Hétfő, 11:07 Hozzászólás témája: Re: jobbos ülés balra |
|
|
maskeau írta: | Sziasztok,
jobb kormányos vezetőülése jó lehet a bal kormányos vezetőülés helyére? |
Nem egészen értem... könyöklő, állítókar, deréktámasz tekerője, akku vagy fiók helye... nem látom hogy lennének csereszabatosak. _________________ XP 1,6 16V 2008 chip > Megane 3 Grandtour 2014 C3 1.4i |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Silverpica Új tag

|
Elküldve: 2019. Február 25. Hétfő, 20:21 Hozzászólás témája: Re: jobbos ülés balra |
|
|
maskeau írta: | Sziasztok,
Már csak az oldallufi miatt sem. _________________ 2003 1.8/16v |
|
Vissza az elejére |
|
 |
dizeles Mindenek tudója

Csatlakozott: Mar 20, 2007 Hozzászólások: 2063 Tartózkodási hely: Veszprém
|
Elküldve: 2019. Február 26. Kedd, 18:44 Hozzászólás témája: Re: jobbos ülés balra |
|
|
Silverpica írta: | maskeau írta: | Sziasztok,
Már csak az oldallufi miatt sem. |
De, ha csak a szétült ülőlapot akarod orvosolni az ülőlap, mint cseredarab még jó lehet. _________________ dízeles 2.0 HDi Exclusiv 2003 / C4 Picasso 1,6 HDi Chic 2011 / Toyota Auris Touring Sports 1,4D 2014 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Aladicsk Új tag

|
Elküldve: 2019. Február 28. Csütörtök, 21:04 Hozzászólás témája: Vezető ülés |
|
|
Sziasztok.
Egy 2003 as 1.6i picassóm van. Egyik napról a másikra a vezetőoldali ülésem ülö lapja "átment hintaszék" üzzemmódba.
Valakinek valami ötlete a hibára? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Pedro0000 Törzsvendég

|
Elküldve: 2019. Március 2. Szombat, 19:29 Hozzászólás témája: Re: Vezető ülés |
|
|
Aladicsk írta: | Sziasztok.
Egy 2003 as 1.6i picassóm van. Egyik napról a másikra a vezetőoldali ülésem ülö lapja "átment hintaszék" üzzemmódba.
Valakinek valami ötlete a hibára? |
Szia!
Kis műszaki érzékkel javítható! _________________ 1.6 8v Sx 2003
|
Vissza az elejére |
|
 |
srx400 Új tag

Csatlakozott: Mar 08, 2011 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Üllő
|
Elküldve: 2020. Június 5. Péntek, 0:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
2005- ös xsara picasso-n ( de még billenthető karos) deréktámasz tekerő csak forog, deréktámasz nem mozog. Hogy lehet levenni a gombot? Egyáltalán le kell venni, hogy a bowdent megnézzem? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|