Elküldve: 2008. Október 16. Csütörtök, 11:20 Hozzászólás témája:
Gery írta:
Sziasztok valaki tud nekem segíteni a picassonknak a jobb kijelzöje nem látszik mit tudok tenni?
Háttér fény van? csak a karaktereket nem látod? Teljesen sötét?
Minden esetre érdemes kiműteni. Előkeret lepattint, majd a torx csavarokat ki, s kipattibtható könyen. Érdemes a csatlakozót leellenőrizni, hogy korrektül a helyén van é, s esetleg egy ki be csatlakozást eljátszani, kellő óvatossággal, feszültség mentesen.
Ha nem segít, akkor nagyobb gond van. arról inkább most nem írok. _________________ C4 Picasso II 1,6l HDI 2015
Elküldve: 2016. November 7. Hétfő, 16:50 Hozzászólás témája:
Sziasztok! Volna egy olyan problémám,lehet,hogy nem ide tartozik de máshol nem találtam ilyen jelegű problémát.Az az én problémám,hogy a műszerfal kijelzője folyamatosan vibrál vagy egyáltalán nem látni semmit,de ha a világítást lekapcsolom akkor néha működik és nem annyira vibrál.Előre is köszike a választ.
Csatlakozott: Feb 24, 2007 Hozzászólások: 1149 Tartózkodási hely: Kisújszállás
Elküldve: 2016. November 7. Hétfő, 19:26 Hozzászólás témája:
horgasz írta:
Sziasztok! Volna egy olyan problémám,lehet,hogy nem ide tartozik de máshol nem találtam ilyen jelegű problémát.Az az én problémám,hogy a műszerfal kijelzője folyamatosan vibrál vagy egyáltalán nem látni semmit,de ha a világítást lekapcsolom akkor néha működik és nem annyira vibrál.Előre is köszike a választ.
Kontakt hibának tippelem. Reméld, hogy nem nyomtatott áramköri a gond, hanem csak valamelyik csatlakozó vezeték kontakthibás! _________________ Valamikori volt rodin szürke, rövid antennával, 1.6 benzines, 2007 Tendance+Lifeplus, megtéve 185000 km
Csatlakozott: Aug 08, 2020 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2020. Október 27. Kedd, 15:38 Hozzászólás témája:
Sziasztok! Kérnék egy kis segítséget. Beépítettem egy USB-s töltőt a kocsiba, viszont nem tudom, hova érdemes bekötni. Kellene neki áram is... Úgy szeretném, hogy a gyújtás ráadásakor kapjon csak 12v-ot. Tud ebben valaki segíteni?
Egyébként ilyen lett: [img]https://photos.google.com/photo/AF1QipMQPeZjNZZrAckUBAauYX0nndFrKnCNWeoo26fM[/img]
Elküldve: 2020. Október 27. Kedd, 17:27 Hozzászólás témája:
deakzee írta:
Sziasztok! Kérnék egy kis segítséget. Beépítettem egy USB-s töltőt a kocsiba, viszont nem tudom, hova érdemes bekötni. Kellene neki áram is... Úgy szeretném, hogy a gyújtás ráadásakor kapjon csak 12v-ot. Tud ebben valaki segíteni?
Egyébként ilyen lett: [img]https://photos.google.com/photo/AF1QipMQPeZjNZZrAckUBAauYX0nndFrKnCNWeoo26fM[/img]
Keresel a biztosíték táblán egy megfelelő biztosítékot, a kezelésiben található kiosztás alapján, és onnan leveszed a tápot neki.[/url] _________________ C4 GP 2.0 HDI FAP
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban