Elküldve: 2020. Március 25. Szerda, 9:22 Hozzászólás témája:
MC_Pite írta:
turing írta:
Sziasztok!
Egy Citroen Xsara Picasso 1,6 16v benzines 80kW-os (2007-es) autóhoz keresnék javítási kézikönyvet.
Akár fizetnék is érte.
Ha valaki tud, akkor kérem, hogy segítsen.
Ha az alapjárat csak hidegen lesz nagyon alacsony és egyenlőtlen, akkor annak mi lehet az oka?
Előre is köszönöm.
Takarítsd meg a fojtószelepet kezdésnek.
Köszönöm a válaszodat.
Időközben egy szerelő megtalálta a problémát.
MAP szenzor csre volt amegoldás.
Elküldve: 2020. Máj 9. Szombat, 14:18 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Xsara Picassot, átírás után el szeretném vinni szervízbe, hogy felkészítsem a szolgálatra. Tudtok Budaörs környékén olyan szervízt, ahol érdemes próbálkoznom.
Elküldve: 2020. Június 4. Csütörtök, 18:44 Hozzászólás témája:
Üdv forum/márkatársak!
FX Autóház Pécs (Schroll J. u. 2.) szervizéről valakinek van tapasztalata?
Ha igen kérlek írjátok le. _________________ Xsara Picasso 1.6I Elite (2003) 70Kw türkizkék / INF-808
Elküldve: 2021. Március 20. Szombat, 17:03 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Lehet-e állítani a szervizintervallum hosszát, ahonnan elkezd visszaszámolni. Persze mindezt (márka)szerviz felkeresése és rákapcsolt számítógép nélkül gondoltam. Megoldható? Ismeri valaki a módszert? Rengeteget olvastam a fórumon, de csak a "nullázást", a szerelőkulcs eltüntetését találtam.
Köszi előre is, üdv.: inkooo _________________ Xsara Picasso 2.0 HDI (2000., ezüst, olasz előélet: 10 év, 145.000 km)
Elküldve: 2021. Március 22. Hétfő, 19:01 Hozzászólás témája:
inkooo írta:
Sziasztok!
Lehet-e állítani a szervizintervallum hosszát, ahonnan elkezd visszaszámolni. Persze mindezt (márka)szerviz felkeresése és rákapcsolt számítógép nélkül gondoltam. Megoldható? Ismeri valaki a módszert? Rengeteget olvastam a fórumon, de csak a "nullázást", a szerelőkulcs eltüntetését találtam.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban