Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Max-r Házigazda

Csatlakozott: Sep 30, 2006 Hozzászólások: 6449 Tartózkodási hely: Kisoroszi - Budapest
|
Elküldve: 2007. Augusztus 7. Kedd, 16:48 Hozzászólás témája: Hol a rendelésem??? |
|
|
A héten szembekerültem azzal a problémával, hogy még az elsőbbségivel feladott levél sem mindíg ér célba...
Mostantól itt lehet reklamálni az elkallódott, késő küldemények miatt...
De hogy a topik ne legyen egyoldalú: 3 hét után nick alapján fel lesznek sorolva azok, akik rendeltek, de a fizetés elmaradt... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
dunai Törzsvendég

Csatlakozott: Jun 14, 2007 Hozzászólások: 795 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
Elküldve: 2007. Augusztus 7. Kedd, 19:21 Hozzászólás témája: |
|
|
Miről van itten szó?  _________________ Orientál kék gyöngyház 2.0 HDi |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

Csatlakozott: Sep 30, 2006 Hozzászólások: 6449 Tartózkodási hely: Kisoroszi - Budapest
|
Elküldve: 2007. Augusztus 7. Kedd, 20:17 Hozzászólás témája: |
|
|
dunai írta: | Miről van itten szó?  |
Igaz... az Online Boltból rendelt klubkártyákról és matricákról van szó...
A dolog azért is bosszantó, mert a matricák "csak" pár száz/ezer forintot jelentenek... de hamarosan megjelennek a pólók is és az már nem lesz olyan mókás, ha elveszik 1-2 a postán...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
dunai Törzsvendég

Csatlakozott: Jun 14, 2007 Hozzászólások: 795 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
Elküldve: 2007. Augusztus 7. Kedd, 21:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Jól van, akkor nem vagyok érintett. De remélem, a póló-gatyó után sem leszek. Egy évvel ezelőtt a postán havonta kivertem a balhét, azóta nincs gond a küldeményekkel. _________________ Orientál kék gyöngyház 2.0 HDi |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Matej Új tag

Csatlakozott: Aug 06, 2007 Hozzászólások: 15 Tartózkodási hely: Herend, Veszprém megye
|
Elküldve: 2007. Augusztus 10. Péntek, 19:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Halló!
Lehet hogy hülyeséget kérdezek,de rendeltem ma az online boltból két matricát és nem tudom hogy kell csengetni a lóvét.Utalással vagy utánvéttel? Előre is köszi. _________________ Matej ezüstmetál 2.0 HDI |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Nagycitrom Moderátor

Csatlakozott: Oct 21, 2006 Hozzászólások: 3971 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár és Szombathely
|
Elküldve: 2007. Augusztus 10. Péntek, 19:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Matej írta: | Halló!
Lehet hogy hülyeséget kérdezek,de rendeltem ma az online boltból két matricát és nem tudom hogy kell csengetni a lóvét.Utalással vagy utánvéttel? Előre is köszi. |
Admin főnökünk Max-r jelenleg pihenőjét tölti, ha visszaérkezik, akkor indulhat a biznisz  _________________ mert vitorlázni jó  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2007. Augusztus 11. Szombat, 21:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Matej írta: | Halló!
Lehet hogy hülyeséget kérdezek,de rendeltem ma az online boltból két matricát és nem tudom hogy kell csengetni a lóvét.Utalással vagy utánvéttel? Előre is köszi. |
A visszaigazoló e-mailen rajta van a számlaszámom... ha oda utalsz az a leggyorsabb... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2007. Augusztus 14. Kedd, 16:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Zotyma és Orientkolja matricája holnap postázásra kerül...
Tobali Jársz Pesten holnap vagy jövő héten bármikor? Ha nem jössz feladom postán...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Matej Új tag

Csatlakozott: Aug 06, 2007 Hozzászólások: 15 Tartózkodási hely: Herend, Veszprém megye
|
Elküldve: 2007. Augusztus 14. Kedd, 21:39 Hozzászólás témája: |
|
|
Max-r írta: | Matej írta: | Halló!
A visszaigazoló e-mailen rajta van a számlaszámom... ha oda utalsz az a leggyorsabb... |
Hey-ho!
Lehet hogy az én hibám,de eddig még nem kaptam meg a visszaigazoló e-mailt.Várok türelmesen. _________________ Matej ezüstmetál 2.0 HDI |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2007. Augusztus 14. Kedd, 21:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Matej írta: | Hey-ho!
Lehet hogy az én hibám,de eddig még nem kaptam meg a visszaigazoló e-mailt.Várok türelmesen. |
Jelenleg nincs aktív rendelés Matej nick alatt... lehet, hogy csak beraktad a kosárba amit rendelni akartál, de nme küldted el... nézz rá a shopban:
http://www.citroenpicasso.hu/modules.php?name=Asers_Shop&s_op=viewcart |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Matej Új tag

|
Elküldve: 2007. Augusztus 14. Kedd, 22:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Max-r írta: | Matej írta: | Hey-ho!
Lehet hogy az én hibám,de eddig még nem kaptam meg a visszaigazoló e-mailt.Várok türelmesen. |
Jelenleg nincs aktív rendelés Matej nick alatt... lehet, hogy csak beraktad a kosárba amit rendelni akartál, de nme küldted el... nézz rá a shopban:
http://www.citroenpicasso.hu/modules.php?name=Asers_Shop&s_op=viewcar
t |
Igazad volt Max-r,kicsit béna voltam,de már pótoltam a hiányt.Köszi!  _________________ Matej ezüstmetál 2.0 HDI |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2007. Augusztus 14. Kedd, 22:04 Hozzászólás témája: |
|
|
Matej írta: | Igazad volt Max-r,kicsit béna voltam,de már pótoltam a hiányt.Köszi!  |
No Problem  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2007. Augusztus 22. Szerda, 15:25 Hozzászólás témája: |
|
|
Matej és Dizeles utalása megérkezett... holnap reggel Postára lesz adva mindkét rendelés... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2007. Augusztus 22. Szerda, 15:38 Hozzászólás témája: |
|
|
Igéretem szerint:
A következők rendeltek eddig matricát/klubkártyát, de eddig még nem érkezett befizetés:
dontyutyi - féklámpa
Roland - féklámpa + 50 centis
szimo74 - féklámpa
gk74 - klubkártya
Mary - klubkártya
Chiara - klubkártya
Holnap megy egy mail Nekik...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2007. Szeptember 9. Vasárnap, 8:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Rottiati pénze megérkezett... holnap küldöm a megrendelt matricákat  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tobali Visszatérő vendég

Csatlakozott: Oct 25, 2006 Hozzászólások: 425 Tartózkodási hely: Vasad
|
Elküldve: 2007. Szeptember 10. Hétfő, 12:27 Hozzászólás témája: |
|
|
Max!
Én nem kaptam meg a rendelt matricát Utána tudnál nézni,hogy mi történt Köszi _________________ grafitmetál 2.0 HDI+chipp |
|
Vissza az elejére |
|
 |
DawnFrog Új tag

Csatlakozott: Jul 09, 2007 Hozzászólások: 75 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Elküldve: 2007. Szeptember 10. Hétfő, 13:28 Hozzászólás témája: |
|
|
Max-r!
A személyes átvételhez pü-ben címet is kérnék, mert nem mindegy hogy Rákoscsaba avagy Oetker (V.ker nem a Dr.)
Thanx _________________ 2004 1,6i 8V Türkiz vagy mi |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2007. Szeptember 10. Hétfő, 14:24 Hozzászólás témája: |
|
|
tobali írta: | Max!
Én nem kaptam meg a rendelt matricát Utána tudnál nézni,hogy mi történt Köszi |
Ne viccelj... Neked direkt elküldtem még fizetés elött...
Holnap újra postára megy...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tobali Visszatérő vendég

|
Elküldve: 2007. Szeptember 10. Hétfő, 16:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Max-r írta: | tobali írta: | Max!
Én nem kaptam meg a rendelt matricát Utána tudnál nézni,hogy mi történt Köszi |
Ne viccelj... Neked direkt elküldtem még fizetés elött...
Holnap újra postára megy...  |
Köszönöm
Mindig is utáltam ezt a tetü begyepesedett agyagedény postát  _________________ grafitmetál 2.0 HDI+chipp |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2007. Szeptember 10. Hétfő, 17:22 Hozzászólás témája: |
|
|
tobali írta: | Köszönöm
Mindig is utáltam ezt a tetü begyepesedett agyagedény postát  |
A pólókkal nem tudom mi lesz... azt hiszem ajánlottan vagy személyesen lesz az átadás Szerintem a póló jobban fog tetszeni nekik, mint a matrica...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
DawnFrog Új tag

Csatlakozott: Jul 09, 2007 Hozzászólások: 75 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Elküldve: 2007. Szeptember 11. Kedd, 15:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Thanx Max várok _________________ 2004 1,6i 8V Türkiz vagy mi |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2007. Szeptember 12. Szerda, 20:35 Hozzászólás témája: |
|
|
Megvan Atee, DawnFrog és Grabo klubkártyája... aki postán kérte annak holnap küldöm... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Mona Házigazdáné

|
Elküldve: 2007. Szeptember 13. Csütörtök, 4:45 Hozzászólás témája: |
|
|
Max-r írta: | Megvan Atee, DawnFrog és Grabo klubkártyája... aki postán kérte annak holnap küldöm... |
Küldjük, küldjük  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tobali Visszatérő vendég

|
Elküldve: 2007. Szeptember 13. Csütörtök, 10:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Max!
Megkaptam a matricákat direkt 2db -ot küldtél Köszönöm megy megint az utalás És nagyon tetszik a 1,20 és 1,50-es bélyeg  _________________ grafitmetál 2.0 HDI+chipp |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2007. Szeptember 13. Csütörtök, 13:00 Hozzászólás témája: |
|
|
tobali írta: | Max!
Megkaptam a matricákat direkt 2db -ot küldtél Köszönöm megy megint az utalás És nagyon tetszik a 1,20 és 1,50-es bélyeg  |
Nem kell utalni... elveszett hát elveszett... a 2. gratis...
Papírrégiséggel is foglalkozunk  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2007. Szeptember 13. Csütörtök, 13:01 Hozzászólás témája: |
|
|
Atee és Grabo cucca már postán van  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tobali Visszatérő vendég

|
Elküldve: 2007. Szeptember 13. Csütörtök, 13:33 Hozzászólás témája: |
|
|
Max-r írta: | tobali írta: | Max!
Megkaptam a matricákat direkt 2db -ot küldtél Köszönöm megy megint az utalás És nagyon tetszik a 1,20 és 1,50-es bélyeg  |
Nem kell utalni... elveszett hát elveszett... a 2. gratis...
Papírrégiséggel is foglalkozunk  |
Jó is ,hogy 2db van mert a kislányom szette le az előzőt is szereti kapirgálni a matricákat A céges kocsinak is nekiesett,hogy leszedi a feliratokat mert "apa ez nado' túnya" Imádom a kiscsajt  _________________ grafitmetál 2.0 HDI+chipp |
|
Vissza az elejére |
|
 |
atee Adminisztrátor

Csatlakozott: Oct 24, 2006 Hozzászólások: 496 Tartózkodási hely: Szombathely
|
Elküldve: 2007. Szeptember 13. Csütörtök, 13:37 Hozzászólás témája: |
|
|
Max-r írta: | Atee és Grabo cucca már postán van  |
Királyság Alig várom Köszike  _________________ Citroen Picasso 1.6 16V Exclusive Szahara ezüst |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2007. Szeptember 13. Csütörtök, 13:55 Hozzászólás témája: |
|
|
tobali írta: | Jó is ,hogy 2db van mert a kislányom szette le az előzőt is szereti kapirgálni a matricákat A céges kocsinak is nekiesett,hogy leszedi a feliratokat mert "apa ez nado' túnya" Imádom a kiscsajt  |
Addig nincs baj, amíg a fényezésben nem talál valami kifogásolnivalót  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
atee Adminisztrátor

Csatlakozott: Oct 24, 2006 Hozzászólások: 496 Tartózkodási hely: Szombathely
|
Elküldve: 2007. Szeptember 14. Péntek, 13:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Megkaptam a klubkártyát.... sálálálá....
Köszi Max  _________________ Citroen Picasso 1.6 16V Exclusive Szahara ezüst |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2007. Szeptember 14. Péntek, 19:22 Hozzászólás témája: |
|
|
atee írta: | Megkaptam a klubkártyát.... sálálálá....
Köszi Max  |
Használd egészséggel...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2007. Szeptember 19. Szerda, 16:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Racsi utalása megérkezett... holnap megy a matrica a Postára...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Racsi Új tag

Csatlakozott: Feb 18, 2007 Hozzászólások: 21 Tartózkodási hely: Szeged
|
Elküldve: 2007. Szeptember 21. Péntek, 18:23 Hozzászólás témája: |
|
|
Megkaptam a matricát,köszi Max-r! Viszont valószínűleg rosszul utaltam,mert a bélyeg ára több volt, és a matricáról még nem is beszéltem?! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2007. Szeptember 22. Szombat, 6:30 Hozzászólás témája: |
|
|
Racsi írta: | Megkaptam a matricát,köszi Max-r! Viszont valószínűleg rosszul utaltam,mert a bélyeg ára több volt, és a matricáról még nem is beszéltem?! |
Annyit utaltál amennyit kellett... a bélyeget a lányok ragasztották, biztos elnéztek valamit, de ne aggódj... nem annyiba került az a bélyeg
A matrica + 400 forint... szerintem kijön a vége  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Racsi Új tag

Csatlakozott: Feb 18, 2007 Hozzászólások: 21 Tartózkodási hely: Szeged
|
Elküldve: 2007. Szeptember 22. Szombat, 8:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Max-r írta: | Racsi írta: | Megkaptam a matricát,köszi Max-r! Viszont valószínűleg rosszul utaltam,mert a bélyeg ára több volt, és a matricáról még nem is beszéltem?! |
Annyit utaltál amennyit kellett... a bélyeget a lányok ragasztották, biztos elnéztek valamit, de ne aggódj... nem annyiba került az a bélyeg
A matrica + 400 forint... szerintem kijön a vége  | Akkor mégegyszer köszi!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2007. Szeptember 26. Szerda, 10:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Eminems21-nek ma megérkezett a pénze... de már csak holnap tudok Postára menni... akkor megy a matrica |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2007. Október 5. Péntek, 21:30 Hozzászólás témája: |
|
|
krihofii és Eminems21 (újra) pénze megérkezett... egy kis türelmeteket kérem, mert a klubkártyát jövő hét elején gyártják és a féklámpa matrica is elfogyott az is meglesz jövő hét elején... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Eminems21 Új tag

Csatlakozott: Jul 16, 2007 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Pécs
|
Elküldve: 2007. November 9. Péntek, 9:35 Hozzászólás témája: Féklámpa matrica |
|
|
Sziasztok!
Egy hónappal ezelött rendeltem 2 db féklámpamatricát, mivel az elsőt amit rendeltem elszúrtam, és gondoltam 2 őt rendelek legyen vésztartalékom is. Azt hallottam hogy problémák voltak az elkészítésükkel ezért kicsit csúszik a dolog ezt még megértem. Aztán kaptam emailt hogy a rendelésem el lett küldve a napokban, azonban a csomagban a 2 matrica helyett csak 1et találtam. Most azért leszögezném, hogy nem akarok reklamálni, mert az elkészítési problémák és a csúszás miatt biztos nagy kavarodás lehetett, nekem meg nem azon az egy matricán fog mulni a dolog. Megpróbálom ezt most nem elszúrni. Csak kérni szeretném a szervezőket, hogy a jövőben kicsit jobban figyeljenek oda, hisz még én is kívánok rendelni... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2007. November 9. Péntek, 17:20 Hozzászólás témája: Re: Féklámpa matrica |
|
|
Eminems21 írta: | Sziasztok!
Egy hónappal ezelött rendeltem 2 db féklámpamatricát, mivel az elsőt amit rendeltem elszúrtam, és gondoltam 2 őt rendelek legyen vésztartalékom is. Azt hallottam hogy problémák voltak az elkészítésükkel ezért kicsit csúszik a dolog ezt még megértem. Aztán kaptam emailt hogy a rendelésem el lett küldve a napokban, azonban a csomagban a 2 matrica helyett csak 1et találtam. Most azért leszögezném, hogy nem akarok reklamálni, mert az elkészítési problémák és a csúszás miatt biztos nagy kavarodás lehetett, nekem meg nem azon az egy matricán fog mulni a dolog. Megpróbálom ezt most nem elszúrni. Csak kérni szeretném a szervezőket, hogy a jövőben kicsit jobban figyeljenek oda, hisz még én is kívánok rendelni... |
Én vagyok a bűnös, mert végre hozzájutottam a matricákhoz és gyorsan borítékoltam a rendeléseket... elkerülte a figyelmem a darabszám
Jövő héten pótolom és elnézésedet kérem...
Gyorsan megnéztem a többi rendelést, de azt nem sikerült elbakni... tudom ez nem nagyon vígasztal...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tomcat33 Moderátor

Csatlakozott: Nov 12, 2006 Hozzászólások: 5071 Tartózkodási hely: Budapest XIV.
|
Elküldve: 2007. November 9. Péntek, 17:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Kérdés a nagyon nagy matrica is felkerül a webshopba?  _________________ "Sápadtarcú" szaharaezüst 2003/07 1,8 Picasso üvegtetős  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Eminems21 Új tag

Csatlakozott: Jul 16, 2007 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Pécs
|
Elküldve: 2007. November 9. Péntek, 18:17 Hozzászólás témája: Re: Féklámpa matrica |
|
|
Max-r írta: | Eminems21 írta: | Sziasztok!
Én vagyok a bűnös, mert végre hozzájutottam a matricákhoz és gyorsan borítékoltam a rendeléseket... elkerülte a figyelmem a darabszám
Jövő héten pótolom és elnézésedet kérem...
Gyorsan megnéztem a többi rendelést, de azt nem sikerült elbakni... tudom ez nem nagyon vígasztal...  |
Szia!
Tényleg, most az az egy matrica miatt nem kell postára rohangálj, meg ujra postaköltséget fizetni, nem érdekel, nem azért írtam. Viszont csak biztosítattni akartam magam, hogy a jövőben ha rendelek valamit nem esik meg egy ilyen félreértés, szívesen csemegéznék más ötletes termékek közül is az online bolt-ban.
Köszi: Eminems21 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2007. November 9. Péntek, 19:15 Hozzászólás témája: Re: Féklámpa matrica |
|
|
tomcat33 írta: | Kérdés a nagyon nagy matrica is felkerül a webshopba?  |
Hamarosan... csináltál már róla fotót? Ha megvan, akkor azonnal feltöltöm...
Eminems21 írta: |
Szia!
Tényleg, most az az egy matrica miatt nem kell postára rohangálj, meg ujra postaköltséget fizetni, nem érdekel, nem azért írtam. Viszont csak biztosítattni akartam magam, hogy a jövőben ha rendelek valamit nem esik meg egy ilyen félreértés, szívesen csemegéznék más ötletes termékek közül is az online bolt-ban.
Köszi: Eminems21 |
Van aki leviszi a postára Ami jár az + jár  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tomcat33 Moderátor

Csatlakozott: Nov 12, 2006 Hozzászólások: 5071 Tartózkodási hely: Budapest XIV.
|
Elküldve: 2007. November 10. Szombat, 10:44 Hozzászólás témája: Re: Féklámpa matrica |
|
|
Max-r írta: | tomcat33 írta: | Kérdés a nagyon nagy matrica is felkerül a webshopba?  |
|
Van már róla kép az albumomban.  _________________ "Sápadtarcú" szaharaezüst 2003/07 1,8 Picasso üvegtetős  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2007. November 22. Csütörtök, 14:05 Hozzászólás témája: |
|
|
PEDRO és chico rendelése ma Postára lett adva... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2007. November 22. Csütörtök, 14:15 Hozzászólás témája: Re: Féklámpa matrica |
|
|
tomcat33 írta: | Max-r írta: | tomcat33 írta: | Kérdés a nagyon nagy matrica is felkerül a webshopba?  |
|
Van már róla kép az albumomban.  |
Felraktam... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
atessz71 Új tag

Csatlakozott: Nov 18, 2007 Hozzászólások: 68 Tartózkodási hely: Veszprém megye Zirc
|
Elküldve: 2007. November 23. Péntek, 16:33 Hozzászólás témája: |
|
|
Hello !
Utaltam a pénzt.
Kb. mikor lesz matrica?  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2007. November 23. Péntek, 21:13 Hozzászólás témája: |
|
|
atessz71 írta: | Hello !
Utaltam a pénzt.
Kb. mikor lesz matrica?  |
Ha hétfőn megjön fel is adom és kedden már a kezedben kéne lennie...
...Megnéztem és már meg is érkezett  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
atessz71 Új tag

Csatlakozott: Nov 18, 2007 Hozzászólások: 68 Tartózkodási hely: Veszprém megye Zirc
|
Elküldve: 2007. November 24. Szombat, 12:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Hello !
Előre is Köszi !!!
 _________________ 1.8 16v SX Plus EYCC 2001 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
atessz71 Új tag

|
Elküldve: 2007. November 27. Kedd, 19:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Hello !
Köszi szépen a matricákat !!!
Ahogy lesz időm, már rakom is fel őket.  _________________ 1.8 16v SX Plus EYCC 2001 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
atessz71 Új tag

|
Elküldve: 2007. December 2. Vasárnap, 13:53 Hozzászólás témája: |
|
|
Feltettem matricákat, nagyon klafa !!!
Köszi.  _________________ 1.8 16v SX Plus EYCC 2001 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|