Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Max-r Házigazda

Csatlakozott: Sep 30, 2006 Hozzászólások: 6449 Tartózkodási hely: Kisoroszi - Budapest
|
Elküldve: 2007. December 5. Szerda, 16:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Type-X klubkártyája elkészült... holnap indul, péntekre odaér... remélem |
|
Vissza az elejére |
|
 |
type-x Új tag

Csatlakozott: Nov 07, 2007 Hozzászólások: 42 Tartózkodási hely: Pest megye
|
Elküldve: 2007. December 5. Szerda, 17:27 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönöm szépen Max-r, már alig várom hogy meglegyen a pic-is és rendelem a matricát is! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
type-x Új tag

Csatlakozott: Nov 07, 2007 Hozzászólások: 42 Tartózkodási hely: Pest megye
|
Elküldve: 2007. December 7. Péntek, 12:38 Hozzászólás témája: |
|
|
Meghozta a postás a klubkártyát!!!!
Köszönöm szépen Max-r!!! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

Csatlakozott: Sep 30, 2006 Hozzászólások: 6449 Tartózkodási hely: Kisoroszi - Budapest
|
Elküldve: 2008. Január 5. Szombat, 12:16 Hozzászólás témája: |
|
|
Susu befizetése megérkezett... a klubkártyát jövő hét közepén (szerda-csütörtök) küldöm!
Felhívom azok figyelmét, akik rendeltek, de még nem fizettek, hogy csak a rendelés összegének beérkezése után tudom küldeni a matricákat és a klubkártyákat!!! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
susu Új tag

Csatlakozott: Nov 24, 2006 Hozzászólások: 30 Tartózkodási hely: Martonvásár (Fejér)
|
Elküldve: 2008. Január 5. Szombat, 12:30 Hozzászólás témája: |
|
|
Várom...köszi! _________________ Citroen Picasso 1.6 8V Elite (2002/10) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
marikafot Törzsvendég

Csatlakozott: Sep 03, 2007 Hozzászólások: 1108 Tartózkodási hely: Fót
|
Elküldve: 2008. Január 5. Szombat, 20:33 Hozzászólás témája: |
|
|
Max
A héten adtam fel a klubkártya utalványt gondolom1-2 hét múlva meglessz ugye mert lehet,hogy szervíz látogatásra kell mennünk.Új kocsi garanciánál van kedvezmény a kártyára?
A problémám az hogy fagyos úton a bal elejétől kopogást hallok esetleg tudnál javasolni valamit?
Köszönettel Marikafot _________________ FEHÉR PICASSO 1.6 benzines 2007 június |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2008. Január 5. Szombat, 21:10 Hozzászólás témája: |
|
|
marikafot írta: | Max
A héten adtam fel a klubkártya utalványt gondolom1-2 hét múlva meglessz ugye mert lehet,hogy szervíz látogatásra kell mennünk.Új kocsi garanciánál van kedvezmény a kártyára?
A problémám az hogy fagyos úton a bal elejétől kopogást hallok esetleg tudnál javasolni valamit?
Köszönettel Marikafot |
Szia!
Garancia-érvényesítés esetén nem szükséges kedvezmény, hiszen a teljes javítást a szervíz állja. Garanciát pedig bármelyik márkaszervízben érvényesíthetsz akár külföldön is! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tomcat33 Moderátor

Csatlakozott: Nov 12, 2006 Hozzászólások: 5071 Tartózkodási hely: Budapest XIV.
|
Elküldve: 2008. Január 5. Szombat, 22:12 Hozzászólás témája: |
|
|
marikafot írta: | Max
Köszönettel Marikafot |
Neked a kártya a kötelező szervízeknél jön majd jól. Garis problémát ingyen kell , hogy javítsanak. _________________ "Sápadtarcú" szaharaezüst 2003/07 1,8 Picasso üvegtetős  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
marikafot Törzsvendég

Csatlakozott: Sep 03, 2007 Hozzászólások: 1108 Tartózkodási hely: Fót
|
Elküldve: 2008. Január 5. Szombat, 22:46 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi a választ ,egyébként is akartam "igazi klubtag lenni". _________________ FEHÉR PICASSO 1.6 benzines 2007 június |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2008. Január 5. Szombat, 23:01 Hozzászólás témája: |
|
|
marikafot írta: | Köszi a választ ,egyébként is akartam "igazi klubtag lenni". |
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2008. Január 11. Péntek, 7:33 Hozzászólás témája: |
|
|
susu, marikafot és Arthur klubkártyája ma reggel feladásra kerül!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
susu Új tag

Csatlakozott: Nov 24, 2006 Hozzászólások: 30 Tartózkodási hely: Martonvásár (Fejér)
|
Elküldve: 2008. Január 14. Hétfő, 19:54 Hozzászólás témája: Klubkártya |
|
|
A klubkártyám a mai napon rendben megérkezett.
Köszönöm _________________ Citroen Picasso 1.6 8V Elite (2002/10) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2008. Január 15. Kedd, 0:10 Hozzászólás témája: Re: Klubkártya |
|
|
susu írta: | A klubkártyám a mai napon rendben megérkezett.
Köszönöm |
Használd egészséggel, de ritkán legyen rá szükséged  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Krobi Visszatérő vendég

Csatlakozott: Nov 24, 2007 Hozzászólások: 115 Tartózkodási hely: Csongrád megye Mindszent
|
Elküldve: 2008. Január 15. Kedd, 23:51 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Max!
A segitségedet szeretném kérni! Olyan gondom van,hogy11.24.-én rendeltem 2db matricát,az utalást követően meg is jött e-mailben a szállitási igazolás,de a matrica sajna még nem érkezett meg.Affelől szeretnék érdeklődni hogy postáztad-e már,és az utalt összeg rendben volt -e?
Köszönettel:Krobi |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Arthur Új tag

Csatlakozott: Dec 02, 2007 Hozzászólások: 97 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008. Január 16. Szerda, 9:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Max-r írta: | susu, marikafot és Arthur klubkártyája ma reggel feladásra kerül!  |
Köszönöm megkaptam a kártyát. _________________ Üdv, Arthur
1.6 HDI FAP Exclusive, Sahara Gold |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Arthur Új tag

|
Elküldve: 2008. Január 16. Szerda, 10:38 Hozzászólás témája: |
|
|
Max-r
A Pásztorral kötendő szerződést mindenki maga intézi, vagy automatikusan postázza a kereskedés? A kedvezményekről szóló tájékoztatóban ez utóbbi szerepel. Az adatokat Te adod meg, vagy én? _________________ Üdv, Arthur
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2008. Január 16. Szerda, 11:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Krobi írta: | Szia Max!
A segitségedet szeretném kérni! Olyan gondom van,hogy11.24.-én rendeltem 2db matricát,az utalást követően meg is jött e-mailben a szállitási igazolás,de a matrica sajna még nem érkezett meg.Affelől szeretnék érdeklődni hogy postáztad-e már,és az utalt összeg rendben volt -e?
December 20-án feladtam a matricákat, de ha eddig nem érkezett meg, akkor út közben megtetszett valakinek Qrva Posta...
Ma elküldöm mégegyszer... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2008. Január 16. Szerda, 11:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Arthur írta: | Max-r
A Pásztorral kötendő szerződést mindenki maga intézi, vagy automatikusan postázza a kereskedés? A kedvezményekről szóló tájékoztatóban ez utóbbi szerepel. Az adatokat Te adod meg, vagy én? |
Még nem módosítottam az oldalt, de azóta változott a helyzet. Nem kell szerződést kötni... felmutatod és elfogadják... Ha problémáznak, akkor Tóth Feri Vevőszolgálat-vezetőre kell hivatkozni... A számlán mindenképpen ellenőrizd, hogy a 15% kedvezmény le legyen vonva! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Lajos Törzsvendég

Csatlakozott: Feb 24, 2007 Hozzászólások: 1149 Tartózkodási hely: Kisújszállás
|
Elküldve: 2008. Január 16. Szerda, 13:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Max-r írta: | Krobi írta: | Szia Max!
December 20-án feladtam a matricákat, de ha eddig nem érkezett meg, akkor út közben megtetszett valakinek Qrva Posta...
Max, szerintem írd rá a borítékra, hogy a tartalma matrica és úgy talán nem nézik másnak, és nem tulajdonítják el. _________________ Valamikori volt rodin szürke, rövid antennával, 1.6 benzines, 2007 Tendance+Lifeplus, megtéve 185000 km |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Arthur Új tag

|
Elküldve: 2008. Január 16. Szerda, 18:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Max-r írta: | Arthur írta: | Max-r
A Pásztorral kötendő szerződést mindenki maga intézi, vagy automatikusan postázza a kereskedés? A kedvezményekről szóló tájékoztatóban ez utóbbi szerepel. Az adatokat Te adod meg, vagy én? |
Még nem módosítottam az oldalt, de azóta változott a helyzet. Nem kell szerződést kötni... felmutatod és elfogadják... Ha problémáznak, akkor Tóth Feri Vevőszolgálat-vezetőre kell hivatkozni... A számlán mindenképpen ellenőrizd, hogy a 15% kedvezmény le legyen vonva! |
Kösz, Max. _________________ Üdv, Arthur
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2008. Január 16. Szerda, 20:21 Hozzászólás témája: |
|
|
Lajos írta: | Max, szerintem írd rá a borítékra, hogy a tartalma matrica és úgy talán nem nézik másnak, és nem tulajdonítják el. |
Ha csak ezen múlna... de ha ráírnám még ennyi sem érne célba mert mindenki hazavinné fiának-lányának-szomszédjának... az nem zavarna, ha boldog-boldogtalan klubbos matricával rohangálna, de fogadok, hogy nem az autóikra ragasztgatják fel
Nincs mit  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Lajos Törzsvendég

Csatlakozott: Feb 24, 2007 Hozzászólások: 1149 Tartózkodási hely: Kisújszállás
|
Elküldve: 2008. Január 16. Szerda, 20:49 Hozzászólás témája: |
|
|
Max-r írta: | Ha csak ezen múlna... de ha ráírnám még ennyi sem érne célba mert mindenki hazavinné fiának-lányának-szomszédjának... az nem zavarna, ha boldog-boldogtalan klubbos matricával rohangálna, de fogadok, hogy nem az autóikra ragasztgatják fel  |
Akkor írd azt, hogy matek feladatsor  _________________ Valamikori volt rodin szürke, rövid antennával, 1.6 benzines, 2007 Tendance+Lifeplus, megtéve 185000 km |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Krobi Visszatérő vendég

Csatlakozott: Nov 24, 2007 Hozzászólások: 115 Tartózkodási hely: Csongrád megye Mindszent
|
Elküldve: 2008. Január 16. Szerda, 22:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Max-r írta: | Krobi írta: | Szia Max!
A matricák a mai napig nem érkeztek meg,rendes vagy hogy postára dobsz még egy garniturát,természetesen az árát holnap a kisfeleségem elutalja neked! Hála és köszi a segitségért,és bocsi a kellemetlenségért!
Az a matek feladatsor nem is rossz ötlet  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2008. Január 16. Szerda, 22:45 Hozzászólás témája: |
|
|
Krobi írta: | A matricák a mai napig nem érkeztek meg,rendes vagy hogy postára dobsz még egy garniturát,természetesen az árát holnap a kisfeleségem elutalja neked! Hála és köszi a segitségért,és bocsi a kellemetlenségért!
Nehogy utaljatok... nem ti nyúltátok le....
Persze... ha gimnazista dolgozik az elosztóban (márpedig így van), akkor felbontja, hátha ebben van a jövő évi érettségi  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Krobi Visszatérő vendég

|
Elküldve: 2008. Január 16. Szerda, 23:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Max-r írta: | Krobi írta: | A matricák a mai napig nem érkeztek meg,rendes vagy hogy postára dobsz még egy garniturát,természetesen az árát holnap a kisfeleségem elutalja neked! Hála és köszi a segitségért,és bocsi a kellemetlenségért!
Nehogy utaljatok... nem ti nyúltátok le....
Persze... ha gimnazista dolgozik az elosztóban (márpedig így van), akkor felbontja, hátha ebben van a jövő évi érettségi  |
Nem szeretnék erölködni,de én igy érzem korrektnek a dolgot!....Attól függetlenül hogy éppen melyik Népmüvészeti Cserépedény nyúlta le a matricákat a postán.Ragassza a homlokára!Mégegyszer köszi. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2008. Január 17. Csütörtök, 13:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Krobi, RSZ és Rob79 ma postára lettek adva... mind elsőbbségi, úgyhogy holnap meg kéne érkezniük... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Krobi Visszatérő vendég

|
Elküldve: 2008. Január 18. Péntek, 23:15 Hozzászólás témája: |
|
|
A matricák ma megérkeztek! Nagyon lecsóóó  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2008. Január 30. Szerda, 9:47 Hozzászólás témája: |
|
|
jose klubkártyája és matricája útnak indult  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2008. Február 1. Péntek, 15:57 Hozzászólás témája: |
|
|
klenk és Kisbuddha utalása megérkezett. A matricákat holnap adom postára...
Mostantól minden rendelés mellé csomagolok 10 db színes szórólapot... kérek mindenkit, hogy ha tud segítsen a toborzásban  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
klenk Visszatérő vendég

Csatlakozott: Oct 23, 2007 Hozzászólások: 195 Tartózkodási hely: Szentgotthárd
|
Elküldve: 2008. Február 1. Péntek, 19:07 Hozzászólás témája: |
|
|
Max-r írta: | klenk és Kisbuddha utalása megérkezett. A matricákat holnap adom postára...
Mostantól minden rendelés mellé csomagolok 10 db színes szórólapot... kérek mindenkit, hogy ha tud segítsen a toborzásban  |
...várom  _________________ Üdv.:klenk 2.0 HDI ezüstmetál |
|
Vissza az elejére |
|
 |
klenk Visszatérő vendég

Csatlakozott: Oct 23, 2007 Hozzászólások: 195 Tartózkodási hely: Szentgotthárd
|
Elküldve: 2008. Február 4. Hétfő, 15:54 Hozzászólás témája: |
|
|
klenk írta: | Max-r írta: | klenk és Kisbuddha utalása megérkezett. A matricákat holnap adom postára...
...várom  |
Megérkezett
Köszönöm  _________________ Üdv.:klenk 2.0 HDI ezüstmetál |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2008. Február 5. Kedd, 13:27 Hozzászólás témája: |
|
|
lacsimkl befizetése megékezett. Holnap küldöm a matricát. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
MJoe Törzsvendég

Csatlakozott: Jan 26, 2008 Hozzászólások: 1006 Tartózkodási hely: Pest megye-Tököl
|
Elküldve: 2008. Február 5. Kedd, 15:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Max-r!
Enyim píz nem ért oda? _________________ 2005-ös Xsara Picasso 2.0I Tiptronic benzinfaló, de haladó. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2008. Február 5. Kedd, 15:12 Hozzászólás témája: |
|
|
MJoe írta: | Max-r!
Enyim píz nem ért oda? |
Sőt! Már mailt is kaptál!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
MJoe Törzsvendég

Csatlakozott: Jan 26, 2008 Hozzászólások: 1006 Tartózkodási hely: Pest megye-Tököl
|
Elküldve: 2008. Február 5. Kedd, 15:23 Hozzászólás témája: |
|
|
Max-r írta: | MJoe írta: | Max-r!
Enyim píz nem ért oda? |
Sőt! Már mailt is kaptál!  |
Azt még nem néztem.  _________________ 2005-ös Xsara Picasso 2.0I Tiptronic benzinfaló, de haladó. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
jose Új tag

|
Elküldve: 2008. Február 5. Kedd, 19:51 Hozzászólás témája: |
|
|
Max-r írta: | jose klubkártyája és matricája útnak indult  |
És ma meg is kaptam, köszi, szuper! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2008. Február 5. Kedd, 19:57 Hozzászólás témája: |
|
|
jose írta: | Max-r írta: | jose klubkártyája és matricája útnak indult  |
Ma??? 6 nap kellett hozzá a Postának???  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
jose Új tag

|
Elküldve: 2008. Február 6. Szerda, 21:35 Hozzászólás témája: |
|
|
Max-r írta: | jose írta: | Max-r írta: | jose klubkártyája és matricája útnak indult  |
Ma??? 6 nap kellett hozzá a Postának???  |
Nem tom' de pár napot nálunk is keringhetett a belső postán, az tuti |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2008. Február 8. Péntek, 14:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Pi-Cit-Car-nak kész a klubkártyája... jövő héten megbeszélt időpontban és helyen várom...
MJoe-nak is kész a klubkártyája, de az 50 centis matrica elfogyott, a vágó + húzza az időt, úgyhogy késöbb pótolom a matricát...
2dbt-nek PÜ ment... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
MJoe Törzsvendég

|
Elküldve: 2008. Február 11. Hétfő, 17:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Jelentem megjött a kártya + 2 db matrica.
Köszi _________________ 2005-ös Xsara Picasso 2.0I Tiptronic benzinfaló, de haladó. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2008. Február 11. Hétfő, 18:49 Hozzászólás témája: |
|
|
MJoe írta: | Jelentem megjött a kártya + 2 db matrica.
Köszi |
Örülök!
A hiányzó matricát pótolom, amint kész lesznek... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2008. Február 19. Kedd, 15:04 Hozzászólás témája: |
|
|
Max-r írta: | lacsimkl befizetése megékezett. Holnap küldöm a matricát. | Ezt vajon elküldtem?
Palyaga és xx610 utalása megérkezett.
Palyagának holnap küldöm a matricát...
xx610-nek küldöm a mailt.... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Pi-Cit-Car Visszatérő vendég

Csatlakozott: Jan 30, 2008 Hozzászólások: 258 Tartózkodási hely: Budapest III.
|
Elküldve: 2008. Február 19. Kedd, 23:35 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Max-r,
A kártya meg a szórólapok megérkeztek. Köszönöm szépen.
Sajnos csak ma olvastam bele ebbe a topickba, ezért nem lehettem a megbeszélt helyen és időben, meg ha vkivel egyeztettél is, az nem én voltam...
Minden esetre: ne haragudj, ha vártál volna rám!
Azt már nem tudom, hogy is került a küldemény a postaládámba, de ha legközelebb erre jársz: gyere be!
Erről a matricáról honnan lehet tudni vmit?
Más: A Szugló utcában (Bp.) van egy citroen-alkatrészbolt, ahol nem hallottak még rólunk, de késznek mutatkoztak arra, hogy klubtagoknak kedvezményt adjanak. Aki illetékes ilyenkor tárgyalni, azt kérem üsse le a feladott labdát! és adjon róla hírt... _________________ 2000/12 - 1.8 16V - alumínium szürke metál - B-LPG |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tomcat33 Moderátor

|
Elküldve: 2008. Február 20. Szerda, 9:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Pi-Cit-Car írta: |
Más: A Szugló utcában (Bp.) van egy citroen-alkatrészbolt, ahol nem hallottak még rólunk, de késznek mutatkoztak arra, hogy klubtagoknak kedvezményt adjanak. Aki illetékes ilyenkor tárgyalni, azt kérem üsse le a feladott labdát! és adjon róla hírt... |
A szugló utcában úgy látszik kicsit feledékenyek. Anno amikor említettem nekik a klubot nem mutatak semmi érdeklődést. Lehet változnak az idők?  _________________ "Sápadtarcú" szaharaezüst 2003/07 1,8 Picasso üvegtetős  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2008. Február 20. Szerda, 9:48 Hozzászólás témája: |
|
|
Pi-Cit-Car írta: | Szia Max-r,
A kártya meg a szórólapok megérkeztek. Köszönöm szépen.
Sajnos csak ma olvastam bele ebbe a topickba, ezért nem lehettem a megbeszélt helyen és időben, meg ha vkivel egyeztettél is, az nem én voltam...
Minden esetre: ne haragudj, ha vártál volna rám!
Azt már nem tudom, hogy is került a küldemény a postaládámba, de ha legközelebb erre jársz: gyere be!
Erről a matricáról honnan lehet tudni vmit?
Más: A Szugló utcában (Bp.) van egy citroen-alkatrészbolt, ahol nem hallottak még rólunk, de késznek mutatkoztak arra, hogy klubtagoknak kedvezményt adjanak. Aki illetékes ilyenkor tárgyalni, azt kérem üsse le a feladott labdát! és adjon róla hírt... |
Kisorosziban lakom, így hazafelé útba estél (ezért nem is forszíroztam, hogy egyeztessünk, gondoltam beugrom - csak kicsit korábban), de épp akkor jöttél ki a garázsból, amikor én átjöttem a HÉV-nél (ráadásul a Focussal voltam), úgyhogy gondoltam nem veszlek üldözőbe
A CitroenPicasso.hu-s matricát keresed, az Online Boltban megtalálod, de van topikja is.
Szuglót meglátogatom a héten...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2008. Február 20. Szerda, 21:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Max-r,
távol álljon tőlem, hogy ugráltassalak, meg hogy munkáltassalak...DE:
ma a Citroen-Nagy Könyves Kálmán körúti (22 sz.) szalonjában jártam. 1-2 apróságot vásároltam és felvetettem a klubkártyához kapcsolódó kedvezmény témakörét. Még nem láttak ilyet. DE: készek tárgyalni, várják az elképzeléseket és vágyaink megfogalmazását az ILLETÉKESTŐL.
Mivel azt gondolom ez rád tartozik - javíts ha rosszul gondolom - kérlek vedd fel a meghódítandó helyek sorába.
Akit keresned kell (lehet): Huszár Attila szervízvezető
216-71-00; 216-71-01 / 25. mellék.
Sajnos a "becsületes" nevedet nem tudtam megmondani, csak azt, hogy vszínű Max-r fog jönni. Várnak szeretettel.
Üdv. _________________ 2000/12 - 1.8 16V - alumínium szürke metál - B-LPG |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tomcat33 Moderátor

|
Elküldve: 2008. Február 20. Szerda, 21:33 Hozzászólás témája: |
|
|
Pi-Cit-Car írta: | Szia Max-r,
távol álljon tőlem, hogy ugráltassalak, meg hogy munkáltassalak...DE:
ma a Citroen-Nagy Könyves Kálmán körúti (22 sz.) szalonjában jártam. 1-2 apróságot vásároltam és felvetettem a klubkártyához kapcsolódó kedvezmény témakörét. Még nem láttak ilyet. DE: készek tárgyalni, várják az elképzeléseket és vágyaink megfogalmazását az ILLETÉKESTŐL.
Mivel azt gondolom ez rád tartozik - javíts ha rosszul gondolom - kérlek vedd fel a meghódítandó helyek sorába.
Akit keresned kell (lehet): Huszár Attila szervízvezető
216-71-00; 216-71-01 / 25. mellék.
Sajnos a "becsületes" nevedet nem tudtam megmondani, csak azt, hogy vszínű Max-r fog jönni. Várnak szeretettel.
Üdv. |
Az 5let jó. Csak arra kell vigyázni , hogy túl sok budapesti kereskedővel nem célszerű tárgyalni mert ők ugye forgalom növekedést remélnek a dologtól. Ha mindenütt elfogadják akkor nem fogsz oda menni hanem mondjuk a legközelebbibe ergo elmarad a várt növekedés és esetleg olyan is visszamondja a kedvezményeket aki nem biztos , hogy nekünk jó , hogy megteszi. Mondjuk Dél-pest , Dél-buda és vonzáskörzetében még nincs klubkártya elfogadó szalon. A másik tudod senki nem abból él , hogy a klub ügyeit intézi. Maxnak sem lehet ideje mindenhová eljutni , de gondolom majd megpróbálja. _________________ "Sápadtarcú" szaharaezüst 2003/07 1,8 Picasso üvegtetős  |
|
Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2008. Február 20. Szerda, 21:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia tomcat33,
arra gondoltam, amikor előhozakodtam ott ezzel a kártya-témával, hogy a Pásztor kb. az észak és kelet-pesti oldalt fedi le.
Nagynak pedig van ugye a Könyvesen meg a Bécsi úton is üzlete. Ezzel a délpesti meg az észak-budai térség is le lenne fedve. Igazából én új vagyok az egész francia és azon belül is a citroen témában, nyilván a legnagyobbakkal kell esetleg tárgyalgatni.
Persze nekem is hajlik a kezem magam felé, mert így nem kellene a háromkerből olyan messzire autóznom, ha kell vmi. Persze autózni öröm. Főként vidéken.
Ja, és ahogy írtam is: ha befér vmikor Max-nak, akkor nézzen be.
És nem ide tartozik, de létezik sötét-betűs matrica? - aluminium szürke metál csomitartó fogantyújára gondoltam...ahogy Neked is van. _________________ 2000/12 - 1.8 16V - alumínium szürke metál - B-LPG |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tomcat33 Moderátor

|
Elküldve: 2008. Február 20. Szerda, 22:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Pi-Cit-Car írta: |
És nem ide tartozik, de létezik sötét-betűs matrica? - aluminium szürke metál csomitartó fogantyújára gondoltam...ahogy Neked is van. |
Ismét egy nagyon jó 5let! Eddig még nem merült fel a sötét színű matrica. Szintén Max az illetékese. A Nagy pedig nem rossz 5let csak az a fránya időfaktor ne lenne.  _________________ "Sápadtarcú" szaharaezüst 2003/07 1,8 Picasso üvegtetős  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Max-r Házigazda

|
Elküldve: 2008. Február 21. Csütörtök, 10:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Érdekes módon a Citroen Nagy nem érdeklődött annak idején, amikor megkerestem az összes márkakereskedést
Azért nem forszíroznám a dolgot, mert a CN azt az irányelvet képviseli (lehet rosszul tudom), hogy CSAK és kizárólag saját anyagból dolgoznak. Ha ez így van (hamarosan ki fog derülni), akkor nincs miről beszélni, hiszen egy kötelező szervíz esetén az olajon "elcsúszik" minden.
Észak-Budaiaknak remélem jó hír, hogy a Szentendrei Ciwoo is érdelődést mutat
A sötét színű matrica megoldható lenne, de én senkinek sem javaslom - sőt kimondottan lebeszélek mindenkit - hogy a fényezett csomagtérnyitóra, vagy bármilyen fényezett felületre ragassza a matricát. Ennek oka leginkább a késöbbi eltávolítás által okozott karcolások, de benne van az is, hogy a matrica alatt nem mattul a fényezés, így az eltávolítás után nem lehet eltüntetni a fényezésbeli különbségeket.
Világos színű autónál inkább a hátsó szélvédőre ragasszatok... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|